#ɴɛɯȠoɪsɛ

2013.06.30. 15:33

cover_front.jpgA Kanarik-album kissé átalakult megint, valószínűleg nem kettő lesz idén, hanem csak egy. Ennek az oka, hogy a májusi szesönök eredménye a tervezett 50 helyett 20 perces lett. Így összevonom az eredeti Blacket a live albummal, ez lesz az új Black. A borítója pedig kicsit dárkos lett, maga az audioanyag ennyire azért nem. Az album három számot tartalmaz, kb. 48 perc terjedelemben. Ebből az első a májusi cucc, a másik kettő pedig két korábbi lájv csörformansz, egy tavaly augusztusból, egy pedig 2011 áprilisából. Az utóbbi sajnos igen retek minőségben, mert az akkori technológia nem nagyon tette lehetővé a normális minőségű helyszíni felvételt. De eléggé ritkaságnak számít az a tíz perces anyag, mert két vendégzenész is szerepel rajta (Diablo és Lev), és mert egy különleges elektroakusztikus hanginstallációt örökít meg.Hogy ezután mi lesz, azt nem tudom. Lehet, hogy megtöröm a sort, és idén tényleg egy albumot adok csak ki. Ez viszont hangzását tekintve sokkal egyedibb, mint mondjuk a Green volt, ugyanakkor sokkal inkább zaj, talán kicsit kevesebbek benne a zenei elemek. Mondjuk nehéz az albumról egységében beszélni, mert három nagyon különböző számról van szó, amik közül a legváltozatosabb, és legsokszínűbb valószínűleg a májusi track.

Tegnap volt egy újabb vizualpoetry poszt, innentől kezdve gyakrabban lesznek, mert van még pár ötletem.

Egyszer, nemrég, elhatároztam, hogy júniusban végleg befejezem a Resonances lemezt, nem lesz több új szám innentől. A kiadás hónapja most már biztos, hogy augusztus lesz, ez már körülbelül végleges. Júliusban csinálnom kéne már egy új honlapot végre, mert az ultraweb egyre rosszabb, már feltölteni se lehet, teli van bugokkal, használhatatlan moslék. Valami portálos kellene. Ezt kell megtervezni és kivitelezni júliusban.

az ulver egyik legmesteribb albuma, és egy zseniális szám a sok közül, true deepness.

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr925384535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása