Saluki Regicide

2010.10.12. 16:27

Aki akar ébren álmodni, annak ajánlom a Saluki Regicide nevű ambient/experimental/abstract "bandát", annak is a Rain-albumsorozatát. (Rain I, Rain II, és Rain III.) Ez három 72 perces zeneszámnak titulált pszihedelikus hallucináció. Jobb oldalt ott lesz a linkje mostantól mind a három számnak. Sajnos muszáj a reklámok alá tennem, mert ebben az ingyenes módban a reklámdoboznak az első négy között kell lennie. RRRRRRRrrrrrrrrrrrr!!!! Alkottam egy fantasy világot. Sorban a harmadikat. Három sziget. A múlt héten valamelyik nap rajzoltam. Szívesen elköltöznék Norvégiába. Bergen környékére. Már hetek óta filózok ezen. :D Ehhez persze tudnom kéne minimum folyékonyan norvégul. De még szilárdan se tudok...

Két kép: (myVipre is felraktam őket, nagyon tetszenek)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma nincsenek számok. Nincs hozzájuk hangulatom. Az oka az, hogy ma majdhogynem csak a Saluki Regicide Rain-jeit hallgatom. Azok meg nincsenek fent a Youtube-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr422365878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása