Derült égből villámcsapás

2010.12.04. 16:12

Tönkrement a gépem. Megsérült a merevlemez. Ma délelőtt beadtuk a szerelőhöz. Azt mondta, hogy most, hétvégén már nem tud foglalkozni vele, de hétfőn megnézi, és délután hívjuk fel. Azt is mondta, hogy lehet, hogy az adatokat már nem tudja megmenteni. Rohadt ... életbe. Másfél évnyi munkám van azon a rohadt gépen... A Kauna számok nem olyan fontosak, az új albumot újra tudom csinálni, mert a 70 %-a máshol megvan. De az Evil Spirit az nincs. A felvétel úgyis pocsék volt, nem az a baj. De a tabok meg a szövegek... A rajta lévő kb. 50 gigából nekem 200 mega iszonyat fontos lenne... Na mindegy, remélem meg tudja menteni...

Mostanában ilyesmit hallgatok. Aphex Twin. Fura figura. Tök jó számokat csinál, bár van köztük néhány ilyen érdekes, mint ez.

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr292492889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása