A Little Rain Must Fall

2011.08.04. 12:22

Nem szeretem a forró időt. Eddig viszonylag jó volt a nyár, mert nem nagyon volt 30+ °C, csak július elején. Tudom, hogy furán hangzik, de én nem szeretem a kánikulát, elég nekem húsz fok is.

Készülőben van egy új Kauna anyag, de nem album, hanem csak egy kislemezszerűség. Nagyon sokan tudna segíteni egy koproducer, aki itt-ott pár ötlettel besegít. Egyébként ez downtempo/ambient/chillout fúzió lesz, ha minden igaz. Ezen kívül valószínűleg még nyáron megcsinálom a következő mixet, ami főleg industrial dnb és darkstep zenét tartalmaz majd.

Ha már ambient, akkor berakok ide két darkstep mesterművet, amik inkább az ambient és downtempo felé húznak, mint a valódi dnb-hez. Ebben a műfajban Teebee a király. Egyértelműen.

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr993125071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása