Ismét egy hónap. Mostanában nem túl sűrű a blogolás. Felraktam végre a Reason 6-ot, elkezdtem ismerkedni az újdonságokkal. Az új mixer jobb ugyan, mint a régi, de van két komoly hátránya: az egyik, hogy mivel három ablak lett az egész progi emiatt, ezért már két monitoron is alig férek el, ha minden meg van nyitva, a másik pedig, hogy ha egy régi számot újra akarok masterolni, akkor át kell kötözgetnem és újra be kell állítanom mindent. Egyébként jó, külön tetszik, hogy végre van direct audio sampling is, rengeteget könnyít majd mindenen, és az új eszközök is egész tetszetősek. Ismét van egy új számom, de ez még Reason 5-tel, a címe Remember to Forget. Olyan melankolikus-merengős-sötét-deeptechno. De ez tényleg sötét. És viszonylag hosszú is. Egyébként furcsa tulajdonságom (vagy talán kevésbé furcsa), hogy mostanában szinte mindig konkrét számok, albumok, vagy mixek inspirálnak. Úgy, ahogy ennél is. Bár azért ez nagyon nem olyan lett, mint azok. Igazából menet közben kanyarodtam el egy egészen más irányba. Szerintem ez is helyet kaphat majd a leendő Underground Dreams lemezen. Ezen kívül megcsináltam egy háromnegyed órás promómixet csak Kauna-számokból, 20 számmal, igen komoly tempóugrálásokkal, és rengetegféle hangulattal.

Mostanában egyre többet gondolkozok azon, hogy elektro albumelemzéseket kéne írnom. dbReviews. Lehet, hogy lesz is belőle valami.

Egy kis csurgósvokálos halftime a mösterektől:

és egy kis dípcucc tőlem is: (a novemberi művem)


Mostantól kint van a Soundcloud profilom linkje is jobb oldalt, csekkoljátok, mert nem csak ez az egy kiadatlan szám van fent :D

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr434966784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása