K13:1 The Depthz

2013.03.27. 15:45

Új mix került hirtelen elő, ismét a dárenbéz setétebb oldalaival, ez a K13:1 The Depthz, 2013 első K-mixe. Igazából már körülbelül egy hónapja kész van, de most jutott eszembe, hogy fel kéne rakni. Ebbe a (sajnos csak) 43 percbe összegyűjtöttem a legsötétebb dnb számokat, amikkel eddig találkoztam. Viszont ezek nem olyan neurofunkosan sötétek (darkstep, industrial, stb.), hanem inkább a dark ambienthez közel kóvályognak. Szóval talán kicsit hasonlít a Darquidhoz, de jobb, kevesebb benne a hiba. Bónusz, hogy a tíz alapszámon kívül tartalmaz még két eddig kiadatlan Kauna-tracket is, sőt, az utolsó szám még Soundcloudon elejtett hangmintaként sem volt hallható. Ezek egyúttal egy kis ízelítőt is adnak a formálódó új lemezemből. Úgyhogy checkitout plz!
(egyébként még egy új szervert kellett regisztrálnom, mert igaz, hogy egy kis hely még lett volna a KW-n, de az ultraweb szokás szerint nem működik rendesen... fogalmam sincs, mért ezt választottam. kéne már egy teljesen új wordpresses honlap...)

Egyébként készülgetnek az új számok, és egyre inkább konkretizálódnak a kiadási tervek is. Még idén (valószínűleg nyáron) várható egy új experimental/deep drum & bass lemez, ami tutira szerzői kiadású lesz, mint az eddigiek. A címe már majdnem biztos: Resonances. Az Underground Dreams EP, és az azon kívül elkészült két house szám pedig demókörútra indul, aztán hátha. Ha nem lesz belőle semmi, és senkinek nem kell, akkor az is ugyanúgy kijön, valamikor később.

addig is pedig egy kis dárknessz, tőlem

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr545175947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása