vizuálisköltészet

2013.05.08. 20:46

Új műfaj. Lehet, hogy már van más neve is, de én itt így hívom. A vizualpoetry igazából kicsit összetettebb tumblrszerű poszt, amiben a képek és a szöveg (vagy nálam videó is) új formába állnak össze. Innentől kezdve ilyenek is várhatók majd, ezek a jobb oldali oldaldobozok között lévő menüpontban találhatók. Igen, főleg ilyen igen kaotikusnak tűnő vp-posztokra lehet számítani, mint a tegnapi. Azzal mondjuk a Gummót akartam idézni, nagyrészt onnan vannak az idézetek meg az első kép (ami mondjuk kicsit utólagosan alakított). A vp-ket nem fogom utólag magyarázni, ezt sem. Mindenki fejtse meg maga.

A Resonances albumot az internetes kiadáson kívül CD-n is meg kéne jelentetni. Ezen filózok már régóta. Nyilván pénzbe kerülne, de előnye is lenne a vevő számára. Például az, hogy a zenékből a CD-re nem a lekonvertált 128 kbps-os mp3 verzió kerülne, hanem az eredeti tömörítetlen wav, ami feltűnően jobban szól. Plusz, ha ez a kiadási forma megvalósítható lenne, mindenképp tennék legalább két exkluzív bónusztrekket a CD-re. Ennyit megérdemelne, aki képes lenne erre pénzt áldozni. Hogy mennyiért adnám? Mondjuk 400-500 Ft, mert nekem is legalább 300 Ft-ba kerülne egy ilyen előállítása. De mondjuk ez elég nehezen megvalósíthatónak tűnik, már csak azért is, mert még mindig nem lenne rá kereslet...

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr275290249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása