2013.10.14. 20:34

resonances.jpgAz a szerencsétlen helyzet áll fenn, hogy elfelejtettem, hogy megosztottam-e már a két hét múlva startoló Resonances album borítóját. Ebből az eredeti fotó egy falevelekkel teli pocsolyát ábrázol, és tavaly júniusban készült. Borítóvá szerkesztve pedig körülbelül egy évvel később lett. 

Az album tartalmáról pedig még annyit, hogy kisérleti drum & bass minden mennyiségben. Halfstep, deep dnb, és minden, ami kilométeres távolságban van a mainstreamtől. Hangulatát tekintve viszont tényleg mindenféle: van benne egy kis merengős dárknessz, egy kis idétlenség, és persze egy kis űberdárk zúzda is. Azt tanácsolom a hallgatásával kapcsolatban, amit a többinél is: nem popzene, ezért kell hozzá egy kis nyitottság is, de aki érti ezt a stílust, annak talán tetszhet majd. De mindegy, még nincs kiadva, úgyhogy addig sűrűn figyeljétek a soundcloudomat, mert rengeteg dub jelenik meg rajta, leginkább (electro) house cuccok, de a Kauna-hangzású kisérleti dnb és half is előkerül néhol. Még egy infó: az ezen az oldalon megjelent számok közül egy van rajta az albumon. Többet nem fogok felrakni, és egyelőre nem mondom meg, hogy melyik az...

egy kis mélyenmorgó freebie a mestertől

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr265568528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása