#through the blackness

2014.04.11. 15:08

Ismét egy hónap. Egyre ritkábban írok. Az április egy újabb meglepetést hozott magával: hamarosan érkezik a debütáló saját rilízem a Section 8 Recordingsnál. Ez jelenlegi terveink szerint egy háromszámos EP lesz, valószínűleg nyáron. Ezúttal viszont a két lényegi szám (a Villains-sel ellentétben) kifejezetten experimentális sötét/mély tribalbass lesz, amelyek közül a B oldal egy korábbi dípzongorás, saját kiadásban megjelent számom átdolgozása. A harmadiknak kicsit bónusztrekk jellege lesz (ez a Soundcloudon már régebben előkerült Destroys from Inside egyébként), mert nem illik annyira a többihez, ez inkább a Villains folytatásának tekinthető. A kiadvány címe még nem biztos, mert amcsiék szeretnek tökörészni: Justin XTS, a menedzser, vagy mi a frász, három napja közölte, hogy 24 órán belül mindent leegyeztet a főnökkel, és visszaír. Okés. Ezen már azért nem lepődök meg, mert amikor a Villainst egyeztettük, akkor is ez ment...

Addamz tanácsára beneveztem az idei Kmag-es Blu Mar Ten remixversenyre, aminek tárgya a BMT és Seba tavalyi közös száma, a Hunter. Maga a zene nem rossz, csak az a baj vele, hogy olyan átlagos. Sokkal jobban örültem volna, ha mondjuk például az In Your Eyes-t remixelhetem. Szerintem sokkal egyszerűbb jó remixet csinálni olyan zenéről, amiben vokál, és más jellegzetes elem, dallam van. De mindegy, megpróbátam, ennek az eredménye SC-n fent van.

A Section Zero Into the Mist album továbbra sincs masterolva. Ez végül is nem nagy ügy, mivel csak én hallgatom, és elvagyok a mixdownokkal is. De továbbra is a gépemen parkol az 500 megás album mix, ami csak azért nincs még véglegesítve, mert ez mégse olyan egyszerű, mint amilyennek tűnt. Mindegy, amúgy se vergődtem sokat vele, annyira nem fontos.

A múltkori Pilinszky-s vp-poszthoz kapcsolódik a kábé egy hónapja készült Four Lines című számom. Sötét, mély, zongorás, darklikvid.

És itt a fent említett Hunter Kauna-remixe is:

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr196015906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása