Az elmúlt három nap eseményei olyan iszonyat sűrűek és fárasztóak voltak, mintha iskolai napok lettek volna, pedig ez elvileg a húsvéti szünet. Csütörtök délután felszálltunk egy személyvonatra Jászberényben, aztán egy Intercityre Szolnokon, és fél ötre már Nyíregyházán voltunk. Hogy miért? Mert ott rendezték meg a TIT Informatika Verseny utolsó, országos fordulóját. Attilával valami (bal)szerencse folytán eljutottunk idáig. A verseny két fordulóból állt, az elsőt péntek délelőtt, míg a másikat délután rendezték. A délelőtti rendben lement, Word és PowerPoint feladatokat kellett oldani. Délután aztán gubanc támadt, mivel az egyik csapat fél órát késett a második fordulóról. A szervezők mindegyike tiszta ideg volt, mert már csak ők hiányoztak. Amikor végre elkezdődött, kiderült, hogy én az Excelnek azt a szintjét, amit itt kellett csinálni egyáltalán nem vágom. Aztán jött egy kis adatbázis, az is sikerülhetett volna jobban is, de végül (ezen meglepődtem) 34. lettem. Után összepakoltunk, és elindultunk vissza. Fél tízre értünk Jászberénybe, másnap pedig indultunk is tovább, Pestre. Délelőtt a Természettudományi Múzeumban láttunk sok érdekes dolgot, délben a Mekdonálcban ettük a hulladékot (havonta egyszer ezt is kell :D), háromra pedig megérkeztünk a Pesti Magyar Színházhoz. A darabnak fél hét körülre lett vége, a vonat pedig hétkor indult a Keletitől. Megint fél tízre értünk haza, de jól éreztük magunkat :D.

Steve Roach - Artifact Ghost (napster) (ilyet egyébként én is csináltam, 62 perces, Silent Storm a címe, de nem tudom mikor adom ki, valószínűleg a Journey után)

Grace Cathedral 2007

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr12851916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása