cover_front.jpgTehát, amint ígértem, letölthető a K13:2 Halph mix, viszont egyelőre csak innen, közvetlen linkkel, mert az UW szervere ismét dzsetva. Nem tudom, mit keresek még ott... Na de, ez 49 percnyi halfstep zene, ami talán kevésnek tűnik, de valójában annyira mégsem, mert ebbe a röpke 49 percbe 20 szám lett belepakolgatva, amiből 3 db kiadatlan Kauna dubplate.

letöltés!

A mixáradatnak viszont most nincs hosszú időre vége, hiszen máris publikus a következő K-mix címe: ez lesz a K14:1 Deeper.Down, ami a The Depthz folytatásának tekinthető. Sötét, komor hangulatú, ködös, homályos zenék, dark ambient drum & bass. Ez a cucc a jövő év első negyedében várható.

És minden bizonnyal a Cavern EP is, mert tegnap elküldtem a mixdownokat Addamznek, masterelésre. Viszont mivel van még egy kollabunk is folyamatban, az EP dátuma még nincs kitűzve, de valami ilyesmi dátum várható. A kiadvány terveink szerint 6 számot fog tartalmazni, ebből kettő már korábban kiadott szám újrakeverése és felfrissítése. A négy új pedig három saját, és egy közös munka lesz. A kollabunk igazából egy általam készített szám, amit Addamz át akar alakítani. A Cavern remix pedig sajnos lemarad, mert hiába mondtam, hogy lehetne, szerinte nem eléggé remixes, nem hasonlít eléggé az eredetire. A műfajról pedig annyit, hogy aránylag sokszínű, de dnb-tempójú. (Ami itt drum & bass-t, trapet, és halfstepet jelent kábé.)

Section8-ék nem válaszoltak, úgyhogy, lehet, hogy temethetjük ezt a számot. Kár érte, bár még mindig jobb, minthogyha az a bizonyos LA-s zene veszett volna így el, amit a legjobbnak tartok. Majd meglát/halljátok...:D

Ez a zene egy zseniális hangulatú innovatív half, de sajnos még kiadatlan. Az ilyenek miatt imádom a díp/elvont dnb-t, ezek az újszerű, merész képletek/ötletek viszik előre az elektronikus zenét. DARKNEZZZZ....:..:..

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr495714581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása