Róma '11

2011.07.31. 14:49

Az igazság az, hogy már két hete itthon vagyok, de most szántam el magam, hogy írjak a nyaralásról. Róma. Dióhéjban: iszonyatosan tömény kultúrabomba, amit végiglátogatni egy élet. Persze, mi csak annyit néztünk meg belőle, amennyit egy hét alatt meglehetett, de ennyi elég volt. Nekem legalábbis.

Az olaszok furcsa emberek. Nagyon igénytelenek, türelmetlenek és lusták, de udvariasak és segítőkészek is. Nem lehetett látni egyetlen autót sem a városban, ami nem lett volna egy kicsit is összetörve, vagy megkarcolva.

Ennek ellenére érdekes volt, és kifejezetten tetszett. A hőmérséklet lehetett volna szelídebb, de így se volt rossz. A kedvencem (érthetően) az a nap volt, amikor lementünk a tengerhez. Leégtünk rendesen, de megérte. :D A hullámok miatt.Itt tökélyre fejleszthettem a matracszörf tudásomat.

Persze az is maradandó élmény volt, amikor a Circus Maximuson belebotlottunk egy dobkoncertbe. Néhány afrikai figura (akik közül az egyik bizonyíthatóan ganját szívott :D) olaszokat tanított dobolni. Állati jó ezeknek a ritmusát hallgatni. Megnyugtat. Készítettem egy telefonos videódokumentációt, ami meglepően jó minőségű lett.

Róma jó hely, érdekes, különleges, de egy hét után valahogy beleuntam a kultúrába. Pont megfelelő ideig voltunk ott.

Ismét felemás zenék (viking metal és industrial darkstep):

Bathory - Wheel of Sun és Audio - New Bourne

Plusz elkészült az első dnb mixem (Kauna név alatt), és a Kaunaweben is fent van. Folytatása következik... ...de addig is töltsétek le plíz! :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr753114351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása