Augusztus 24-től 27-ig a Fertő-tó körül voltunk, és tisztességesen kihajtottuk a belünket. Körbejártuk a tó háromnegyedét bicajjal. Azért írtam rallynak, mert mi négyen (Bálint, az unokatesója, az én öcsém és én) igazából rallynak fogtuk fel, és úgy tekertünk végig, mint akit üldöznek. De nem azért voltunk elöl, mert mi jobbak voltunk a többieknél, hanem mert másképp néztünk erre az egészre, mint ők. Jó volt a társaság, igazából a fél gimi ott volt, aludni nem nagyon aludtunk, pedig kellett volna. A hőmérséklet förtelmes volt, igazából ez volt az egyetlen rossz az egész túrában. Mert 35°C alatt ritkán volt, főleg csak éjjel, de az sem volt jellemző.

Újra megy a Radio Aurum, annyi különbséggel az előző korszakhoz képest, hogy már vannak műsorok, és honlap is. (www.radioaurum.wordpress.com) Pillanatnyilag két műsor van, az alapstreamen kívül amiben metált tolok: a Terraform Radio Podcast ambient-tel és liquid electro-val, meg a Dreadlock Wild reggae zenével.

Csütörtöktől pedig újra suli, úgy telt el ez a nyár is, hogy észre sem vettük...

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr83185637

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása