2012.02.02. 16:27

Furcsa, hogy milyen észrevétlenül változott át ez az oldal személyes blogból Kaunás bloggá, talán azért, mert nem nagyon akarok már személyeset írni, a Kauna pedig egyre fontosabb. Készül a Conflux album, a címe még nem biztos, úgyhogy egyelőre nem is mondok semmit, mert még úgyis változik, igen, egy hónap pihenőt sem hagyok magamnak :D Ezt még 2012-ben be tervezem fejezni, remélhetőleg még nyárig, és akkor majd kijön. Egy új webdesign is kell majd, mégpedig egy bonyolított blogportál, mert három projekttel kicsit bonyolultabb lesz az élet. Na jó, két és fél, mert a Kanarik megszűnik, előreláthatólag az RGB Kolorik pakk megjelenése után, ez lesz az "életmű" záró darabja.

Ismét volt félévzárás, elértem az újabb negatív rekordot, a matek és a fizika nagyon nem megy, pedig ha info irányba akarok továbbtanulni, akkor ezekre igencsak szükség lesz. Lehet, hogy másfele kéne mennem? Az a baj, hogy több ötletem nincs...

(Gyanús amúgy, hogy blogoldalt is váltanom kell, mert ha éppen lenne időm írni, pont nem működik rendesen ez a retek szerver... Csak ötvenedjére képes bejegyzést menteni. Ezt is egy hétig próbáltam kirakni... -.-")

és egy bónusztrekk mesterünk fiától, aki lassan apja nyomába ér:

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr554051211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása