Ismét telik az iđő, és két folyamat is zajlik, ami a zenéim hivatalos terjesztését illeti. Az egyik ugye a közös vekengésünk Addamz-zel, amelynek az eredménye majd eccer egy Kauna-EP lesz. Itt már remixet is cseréltünk, én a Mirage című számához csináltam, annak az utolsó simításai zajlanak. Egy két effektmixbe még belenyúl. Van lehetséges tracklista is, de még semmi sem biztos, ugye. A másik folyamatban lévő csörformansz egy megkeresés a Section 8 Recordingstól (!), egy kb két hónappal ezelőtt feltöltött demómra reagáltak, pozitívan. Hogy ők ki szeretnék adni. Mondom, jóvan, vigyétek. Megkapták tőlem a master wavot, tehát, ha le akarnák nyúlni, akkor valószínűleg többet nem jelentkeznének emailben. Meglátjuk.

De ami biztos, hogy új mix van előkészületben, ez a K13:2 Halph, egy nagyjából 50 perces podcast, az elmúlt pár év szerintem legjobb halfstep/drumstep zenéivel. Köztük pár új Kauna-dub, és átalakított verzió. Ezen kívül olyan előadók, mint Skeptical mester, Amit, Dub Phizix, Sam Binga, Loxy & Resound, Jubei, sajtöbbi. Ez lesz a kicsit megkésett ajándék az idei Yuléra, ami amúgy ma van. Szóval, Boldog Yulét mindenkinek!

A Section Zeroval pedig kicsit megakadtam. A szövegek kezdenek ellaposodni, elértelmetlenedni. Az utóbb írtakban már semmi valódi tartalom nincs. Szövegek terén ötlethiány van, de a zenék mennek, van még pár használható instrumentalom.

és akkor a téli napforduló ünnepének tiszteletére ismét egy kis Omnia. így néz ki egy valódi pogány ünnep a 21. században:

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr595703896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása