K12:1

2012.02.26. 19:48

Ezennel ünnepélyesen kérek bocsánatot, amiért átmenetileg eltűntem a netről, csak hát rengeteg dolgom volt (és van), meg elég komoly internetgondok vannak nálunk. Na de lényeg, hogy kész az új mixem, a K12:1, amiben különleges módon kombináltam a dubstepet a dnb-vel, így a mix első kb fél órájában dubstep szól, aztán felkeveredik a tempó, és előkerülnak a dnb számok. Ez minden eddiginél hosszabb is lett, egész pontosan 71 perc.

A Conflux projektet félretettem, nem megy annyira a drone készítés, mint kellene, lehet, hogy egyáltatlán nem is lesz belőle semmi. A Kanarikkal körülbelül ugyanez a helyzet, bár ott a gond nem azzal van, hogy nem megy, hanem azzal, hogy már egy kicsit unom, és nincsen ek egyedi ötletek. De még jövök nektek két lemezzel, még nyár végéig kijönnek, és akkor lezárom az egészet. (Leszámítva persze egy válogatáslemezt, ami terveim szerint augusztusban jönne ki, a Kanarik projekt indításának második évfordulóján, és a címe Two Loud Years lenne)


A K12:1 mix letöltése

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr194211621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása