Végre kész, és elérhető teljes mértékben. Több mint fél évnyi munkám van ebben a hat számban, és most először arra is vállalkoztam, hogy egy kis önelemzésként mindegyik számról elmondom a véleményem. Csak pár szó. De addig is töltsétek le és hallgassátok! Még egyszer bocs, amiért egy kis technikai baki miatt késett három napot. Ez van. Azért lájkoljatok a fészbukon is.

letöltés  |  facebook oldal

1. Face Your Fears

A címadó szám, ami itt azért pontatlan kifejezés, mert ez a track eredetileg Vision-ként látta meg a napvilágot. Később lett csak ez a címe. Műfajilag darkstep-szerű drum & bass.

2. Flash (Kauna & DruMan)

Az egyetlen Kauna-szám, ami egyértelmű sikert könyvelhet el a hivatalos kiadás előtt, (SoundCloud, zártkörű promóció) és az egyetlen hivatalos eredménye a DruMan-nel való közös munkánknak. De talán nem az egyetlen Kauna-szám, amire azt mondhatom, hogy iszonyat jó lett. :D Különben house, kifejezetten partifész hangulatban, de azért Kaunásan.

3. Shine

Újabb kalandok a sötét ambient határain, ezúttal dubstep alapon. Nem popzene, de akinek tetszettek az eddigi Kauna-zenék, szerintem szeretni fogja.

4. N He'z Funky

Progresszív partyhouse, egészen egyedi kiadásban. Ilyet, és még ehhez hasonlót sem csináltam soha, ehhez képest egész jól sikerült szerintem. De mindenki döntse el maga.

5. Gangsta

Körülbelül hasonló, mint az N He'z Funky, kicsit más hangokkal, és ritmussal.

6. Close Your Eyes (Outro Mix)

Kaunatikus outro, kicsit a FADS hangulatát idézve, akusztikus dobokkal, basszusgitárral, zongorával, és elektronikus hangokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr774692638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása