13.10.28

2013.09.17. 21:07

Mindenek előtt egy régóta húzódó bejelentéssel kezdenék:

a Resonances kiadási dátuma 2013. október 28.

 

Ezt már régóta húzom, most rászántam magam, és fixáltam. Az album tartalmán nem változtattam, marad az, ami júliusban volt. Ezzel kezdődik a következő (mondjuk harmadik) Kauna-korszak. Aztán valószínűleg az Underground Dreams EP-t is kiadom, utána pedig megszüntetem a szerzői kiadásokat egy időre. Persze ezekhez kell egy új honlap, amire pedig már újramasterolva rakom fel a Face Your Fears EP-t, és lehet, hogy a From a Darker Sky-t is, bár az nem biztos.

Egyébként a Section Zero-féle melankolikus downtempo/dark hiphop lemez alakul, pár zene nyers változatban ugyan, de már kész. Már most látszik, hogy feltűnően sok lesz az instrumental track, a rap pedig ahol lesz, ott is csak díszítőelem lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr115521266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása