╠═∞═╣

2013.06.13. 15:16

Ismét borul minden előzetes terv, ha csak részben is, mert úgy néz ki, hogy kiadó lesz. A Limitless Audio-val valószínűleg sikerült megállapodnom. Sajnos nem adják ki a Resonancest egészben, de egy számot (Cavern, sokadjára volt demókörúton, visszhangos minimal dnb) igen, egy maxi/remix EP formájában, kb 2-3 remixszel. Ebből az következik, hogy a kiadás megint csúszik, a lemez is átalakul, számok kerülnek ki és be. Emiatt a Cavern valószínűleg lemarad az albumról, de időközben készült még egy szám, úgyhogy hötty. Most már tényleg nem tudok semmi biztosat, de valamit tényleg kiadok most nyáron. :D
(Sajnos a Cavern EP-t még nem, ahhoz még kell pár hónap, ha lesz belőle valami, de az már legalább kiadós.)

Most még az egyeztetés folyik, de ha sikerül a tervezett remixereket beszervezni, akkor kiosztjuk a nyersanyagot, és hozzákezdhetnek.

egy hattallmass nagy kedvencem díbriddzstől

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr205359077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása