/- dǝ uɹǝʌɐɔ -\

2014.03.01. 21:40

Elérkezett ez a pillanat is. Kicsit több, mint nyolc és fél hónappal ezelőtt született meg a hivatalos döntés, hogy meg fog jelenni egy Kauna-kiadvány a Limitless Audio színeiben, de eredetileg egy remix-EP-ről volt szó. Ez a terv kútba esett, rajtunk kívül álló okok miatt, úgyhogy lett egy alapvetően három számos EP, amihez bónuszként jött két ütős remaster verzió a Resonances albumról. Na de. Most már kész, fogyasszátok egészséggel.

A stílus egy számban változott nagyon, azt a bizonyos egyet az eddigi legjobb zenéim egyikének tartom. (Ez a Fly Away egyébként.) Szóval érdemes meghallgatni, mert végre valaki olyan masterolt Kauna-anyagot, aki ezzel foglalkozik elsődlegesen, tehát gyanús, hogy ért hozzá.

A master mellett a borító is Addamz elvtárs munkája, nekem személy szerint tetszik, de az album hangulata azért ennyire nem sötét, viszont akadnak benne ilyen mélységek is.

letöltési oldal

 

A Section 8-es válogatáslemez (project:IGNITE) pedig március 10-én jön. Az már nem zavar, hogy a szám címét elírták, már csak az idegesít, egy kicsit, hogy három hete érdeklődtem az árakról, de kábé le se szarnak... Na mindegy remélem a szokásos dolláros árat kérik érte, mert kezdésnek az pont jó lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr425838783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása