˛^ˇdArk empiRe of dreAmSˇ^,

2011.02.23. 14:58

Ez a bandánk új neve. Gyökeresen átalakult az egész. A mostani papírforma szerint én lennék az egyik gitáros, tesóm évfolyamtársa a másik, Endre basszusozna, és tesóm kitalálta, hogy dobolni akar. Erre az volt a válaszom, amikor először meghallottam, hogy "???????". Meredeken hangzott, meglátjuk mi lesz belőle, ahogy a bandából is.

 

 

 

 

 

Mától hivatalosan is 15 éves vagyok. Köszönöm a fészbukos kiírásokat. :D

Attila nem normális. Ez tény. Ma behozott egy liter banánlevet, és azt mondta, hogy fogadásból meg kell innia az egészet. Hát, valami undorító bűze és íze volt, fél óráig émelyegtem az ízétől, olyat se iszok többet. Az ebédlőben is történt egy meredek dolog. Egész nyugodtan kajáltunk, és eccercsak hallunk egy jó nagy csattanást. Leejtettek egy tányért, ami széjjeltört a kövön. Az ebédlőben akkor rajtunk kívül tartózkodott még vagy 80 alsós, és amikor meghallották a csattanást, mind egyszerre kezdett tapsolni és hujjogni. Mintha koncerten lettünk volna. Ezt nevezik kárörömnek.

Kirakok ide a banánléről egy fotót két okból: az egyik, hogy néhányan másképp nem hinnék el, a másik, hogy figyelmeztesselek rá titeket, hogy ilyen ocsmány szutykot akkor se vegyetek, ha az életetek múlik rajta ▼

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr682683664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása