Dynamic Stillness

2011.12.26. 14:45

Úgy néz ki, hogy 2012-ben két új projektet is indítok. Az egyik ugye a Conflux, a drone zenével, a másik pedig egy experimentális gitárprojekt, amelyben az ambient, a drone, a doom metal és a merzbient [noise/ambient fúzió] határain sodródok. Erre azért van szükség, mert alkottam három olyan számot, amely sem a Kauna, sem a Kanarik kereteibe nem fér bele. Ez a három szám együtt kitesz egy 52 perces lemezt. A projekt jelenlegi névterve Nethermist lenne, és valószínűleg ha egyszer kiadásra kerülnek a black metal-kisérleteim, akkor arra is e név alatt kerül sor.

Közeledik a From a Darker Sky album kiadása, én eléggé izgulok, hogy egyáltalán lesznek-e vélemények, és ha igen, milyenek. Új webdesign egyelőre nem várható, majd csak akkor, ha nagyon indokoltnak érzem. A Confluxot jövőre kezdem, és ha lesz borító és megjelenés a Nethermisthez, akkor az is jön.

Az RGB Kolorik egyszerre, egy darabban jön ki, nem lesz külön Red és Green, ahogy valószínűleg bónuszanyagok sem. Kanarik szelleme haldoklik, ami sokak szerint a gyógyulásomat jelenti a noizofíliából. Szerintem valami új [a Conflux] kezdete...
[abból szerencsére talán sosem gyógyulok ki teljesen :D]

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr123496892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása