#mook roal

2014.10.01. 20:39

Kimaradt egy hónap. A blog négyéves története alatt először. Az egyetem kezdete előtt pár hónappal egyébként már belassultak a dolgok. Az új Section Zero lemez egy elkészült szám után hirtelen megtorpant, azóta nem nagyon tudok szöveget írni, új Kauna-szám pedig júliusban készült utoljára. Most egyébként már félkész állapotban van egy újabb minimal-dnb, amelyet remélhetőleg hamarosan véglegesítek.

Viszont egy jó hír is: Addamz újabb mix elkészítésére kért fel, úgyhogy a jelenlegi tervek szerint a novemberi FurFriction mixet is én csinálom majd. Ebben számítani lehet majd még mélyebb experimentalizmusra, és persze egy-két új Kauna-dubra is, köztük a most készülőre. Úgyhogy darálás lesz. (Plusz a FurFriction esélyes egy órás műsorblokkra az RCKO.FM-en, úgyhogy ha ez bejön, lehet majd egy újabb guestmixre számítani tőlem.)

az FF-epizódom megjelenéséig pedig ajánlom mindenki figyelmébe ezt a rövid válogatást, amelyben megmutatom, hogy nekem mit jelent a dubstep

A bejegyzés trackback címe:

https://ka666una.blog.hu/api/trackback/id/tr966751193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása